Tanden op een verantwoorde manier bleken doe je zo  

Als je naar het gebit van andere mensen kijkt en naar dat van jezelf is het je vast al wel eens opgevallen dat niet iedereen dezelfde kleur tanden heeft. Bij de een zijn ze nu eenmaal witter of juist net even wat geler dan bij de ander. Bij veel mensen is dit gewoon aangeboren, maar het kan zijn dat bepaalde verkleuringen of vlekken ontstaan doordat je iets drinkt of eet dat aanslag achterlaat. Dit kan al met heel gewone voedingsmiddelen zoals koffie, thee of fruit het geval zijn.   

Pak gele tanden op de juiste manier aan  

Ben je die gelige kleur op je tanden eigenlijk wel een beetje beu en zou je ze graag liever een stuk witter zien? Dan hoef je niet perse voor een chemische manier van bleken te kiezen want je kunt dit ook op natuurlijke wijze doen. In dat geval kies je voor producten waar geen chemische toevoegingen aan gedaan zijn zoals speciale tandpasta, mondwater of tandpoeder en dat zijn slechts een paar voorbeelden van middelen om je tanden witter mee te maken.   

Mondwater werkt goed zonder chemische toevoegingen  

Met het mondwater van Dr. Brite in de smaak Coco Chai verfris en hydrateer je niet alleen je mond tijdens het spoelen maar worden ook je tanden witter. Het mondwater bevat geen mogelijk schadelijke stoffen zoals parabenen, ftalaten of sulfaten zodat je er geen nare bijwerkingen van ondervindt. Deze stoffen worden regelmatig aan mondverzorgings-producten toegevoegd omdat het dan lijkt alsof ze beter werken, maar ze hebben geen enkele meerwaarde. Daarom zijn ze ook niet toegevoegd aan het mondwater van Dr. Brite.   

Een vochtige mond is goed tegen bacteriën  

Het mondwater Coco Chai werkt op basis van kokosolie. Door de toevoeging van zeezout hieraan verzacht en hydrateer je de mond en worden ook je tanden witter. Er zit ook glycerine en Aloë Vera in waardoor je mond meer speeksel aanmaakt. Een vochtigere mond is niet prettig voor bacteriën dus deze zullen zich daar minder snel in nestelen. Het mondwater heeft een licht kruidige smaak die gemaakt is op basis van kaneel, kruidnagel en kardemom.   

Spoelen met gezond mondwater werkt prima  

Liever een ander soort mondwater dat ook lekker fris smaakt en je mond verzacht? Dan is het beste mondwater van Oxyd8 zeker ook aan te raden. Kies je voor het Oxyd8 Healthy Smile mondwater dan is dit ook nog eens prima geschikt om je tanden witter mee te maken. Aan het mondwater zijn enkel natuurlijke stoffen toegevoegd en geen hulpstoffen die mogelijk schade aan mond of tanden kunnen toebrengen. Zo zit er bijvoorbeeld geen alcohol of SLS in.   

Plaats een reactie